Solutii rapide pentru afacerea dumneavostra!

Termeni si conditii

Site-ul www.conta-expert.ro (numit in continuare CONTA EXPERT) este proprietatea CONTA-EXPERT SRL, cu sediul social in Ilfov-Bragadiru, Strada Diamantului, Nr. 192-194, Bloc 1, Scara 1, Etaj 1, Ap. 4.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CONTA EXPERT.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Conttinutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala?

Intregul continut al site-ului CONTA EXPERT - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafice web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea companiei si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale, va rugam contactati-ne la adresa: contact@conta-expert.ro.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depasesste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea CONTA EXPERT SRL si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior.

Politica de cookie-uri

Website-ul CONTA EXPERT foloseste cookie-uri pentru a imbunatati functionalitatea si utilizarea website-ului de catre vizitatori, precum si pentru a personaliza experienta acestora.

Legea aplicabila

Prin folosirea site-ului CONTA EXPERT, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatorii si administratorii CONTA EXPERT. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Administratorul site-ului CONTA EXPERT isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la contact@conta-expert.ro.